Saturday, 25 February 2012

TEMPAT KERJA KU

HAI UOLLZZZZ ASSALAMUALAIKUM W.B.T Saje je nak story about tempt keje... hehehe skang ni kami x tau status tmpt kje kami. adakah masih beroperasi atau sbaliknye.. kami di beri leave sbulan gaji jln....WAAAAAAHHHH SYOK TU... duk uma TP GAJI JLN.. tapi lme2 duk uma pun haru gak di watnye hahaha...sombat wehhhhh haha.. mcm2 aktiviti aku wat.sampai x tau nk wat aktvt pe lg da... ok2 lupekn tntg aktiviti aku kat uma... berbalik pd cter aku td...skang ni aku hmpir lupe tntg job dscription aku.. hahaha mklumla la lme sagt cuti... nmpknyee ble start operasi aku kne study blik r jwbnyeeee skang ni yg paling aku tension adelh payment aku & kwn2 aku yg trtangguh 2 bln lebih ni.. huhhhhhh sape nk jwb tu!!!!! haissshhhh APE PUN X BLEY... Nak g jalan2 pun x bleyy sbb x dpt payment g.... skang ni pe yg aku & kwn2 aku bley wat ialah bersabar..... SABAR TU KAN SEPARUH DRPD IMAN tol x? oklah guys, sampai cni je r ye.. aku akan update g lain kali.. if i've got a free time... huhuhuhu bubbyeee uolzzzzz.....

No comments: