Saturday, 25 February 2012

TEMPAT KERJA KU

HAI UOLLZZZZ ASSALAMUALAIKUM W.B.T Saje je nak story about tempt keje... hehehe skang ni kami x tau status tmpt kje kami. adakah masih beroperasi atau sbaliknye.. kami di beri leave sbulan gaji jln....WAAAAAAHHHH SYOK TU... duk uma TP GAJI JLN.. tapi lme2 duk uma pun haru gak di watnye hahaha...sombat wehhhhh haha.. mcm2 aktiviti aku wat.sampai x tau nk wat aktvt pe lg da... ok2 lupekn tntg aktiviti aku kat uma... berbalik pd cter aku td...skang ni aku hmpir lupe tntg job dscription aku.. hahaha mklumla la lme sagt cuti... nmpknyee ble start operasi aku kne study blik r jwbnyeeee skang ni yg paling aku tension adelh payment aku & kwn2 aku yg trtangguh 2 bln lebih ni.. huhhhhhh sape nk jwb tu!!!!! haissshhhh APE PUN X BLEY... Nak g jalan2 pun x bleyy sbb x dpt payment g.... skang ni pe yg aku & kwn2 aku bley wat ialah bersabar..... SABAR TU KAN SEPARUH DRPD IMAN tol x? oklah guys, sampai cni je r ye.. aku akan update g lain kali.. if i've got a free time... huhuhuhu bubbyeee uolzzzzz.....

Tuesday, 7 February 2012

AKU BDK BARU DLM BLOGG NI...

ASSALAMUALAIKUM W.B.T.

SEPETANG BERSAMA RAKANKU............
ceritanya cmni...semalam aku dgn mmber2ku plan nk g tengok wayang di mentakab, name tempat tu STAR MALL PCIFIC,, aku, bersama 3 lg rakanku iaitu SHAH,FARA &RINIE bertolak dlm pkul 11am, tp aku lewat dlm 15mnt...hehehe...nasib dorg x bising,,. selepas tu kami meneruskan pjalanan menuju ke destinasi yang kami tujui......

Perjalanan mengambil mase kire2 50mnt dri karak... akhirnye kami smpai juga tempat yg kami tujui,,, wahhhhhhhhhhhh excited gilerrrrr... tp yang paling excited fara lerr,,hahaha... dia punyela semangat nk g tengok wayang citer SUMPAHAN KUM KUM...So kami pun masukla kat STAR MALL tu, kami pun carila tampat nk tgk wayang tu, cari punye cari x jumpe2 gak,,,haaaaiiiiisssshhhhh.... (kat mane tmpat tgk wayang ni) kami bertanye sesama sendiri dalam keadaan keliru...setelah pnat kami berjalan kat dalam mall tu semata-mata nk cari tmpat tgk wayang!!! akhirnya shah pergi tanye sekuriti kat situ,, setelah dgr penjelasan dari guard itu, shah pun kembali kpd kami dengan wajah yang begitu sadis, HAHAHA rupanye pawagam tu belom beroperasi lagi,, peeerrrrggghhhhh kecewanya kami semua.......tapi yang paling kecewa ialah FARA sebb die yang paling excited td.. aku ok jew,,, hahaha.. after that RINIE &FARA  pun pergi beli makanan,,, wow dorg beli shushi, hohoho... SEDAPPPPPPP SANGATTTTTT..

Kami pun terus tukar plan,, kami plan nak g karaoke...tapi sebelum tu, kami pergi makan dulu sebab aku lapar sangat.. setibanye kami kat kdai mkn.. fara n rinie dorg hanya mkn shushi je.. aku & shah plak makn nasi lauk siput sedut, & macam2 lagi r,, yang paling aku geli hati bila tgk fara mkn siput sedut,,, hahahaha,,, dia punye muncung hahaha panjang sedepa,, hahahaha....berkedut dahi dia nak menyedut siput tu.. hahaha..rinie plak mkn shushi yang die beli, maklumla nak jd jepun wannabe.. hohoho...selepas smua da siap mkn kami pun trus pergi pusat karaoke..

kami bookg bilik VIP, tapi kami tngok biliknye tak mcam VIP pun.... ermmm takpe2 kami tak kisah asalkan kami dapat menyanyi untuk hilangkan rasa kecewa sebab tak dapat tengok wayang...huhuhu... first song yang aku nyanyi ialah AIZAT HANYA KAU YANG MAMPU, hehehe.. shah plak nyanyi lagu BAJI A.I.A... rinie plak malu2 nak nyanyi.. issshhhhhhhh.... yg paling dahsyat fara la.. hahaha.. layan lagu KOREA... tak tau plak aku pe titlenye.. hahaha.. aku layan je.. siap buat miming lg lagu korea tu.. hohoho.. lame2 nynyi kami pun da mcam lupe diri... hahaha.. penat siut.. Dah penat kami nyayi, kami pun balik.. tapi aku singgah kat pasaraya COWBOY sebab aku nak cari barang sikit.. tapi xde pun barang yang aku cari...huh...tensen2 sumenye xde.. after that kami teruskan perjalanan balik.. sampai dekat area mentakab fara plak nak cari barang.. hoho,, kami bjalan plak kat mentakab. shah siap sempat r beli shortpants.. hohoho banyak duit org tue ni.. hahaha.. rinie & fara plak, macam bese la.. pergi mcd. beli mknan.. maybe prot dorg besor kot..hahahahahahaha,,,, pas settle semua kami terus balik... yang paling penting kami ENJOY walaupun x dapat temgok wayang.. ermmmmm... SEKIAN...